torsdag 12 november 2009

Lite nytt om Moses (White Spirit´s Jacy)

Moses har däckat på vardagsrumsgolvet i en avslappnad skön sovstil :)Syrran Eyota,brorsan Alo ,Morfar Ramses,mamma Isis och även mormor Lana m.f. har en sådanhär mysig sovstil:) Moses har lagt sig tillrätta i vårt vardagsrum när jag fixar med datorn,ah godingen;)


Moses sovrumsplats,nu i början får han ha kompostgaller runt p.g.a att det inte ska bli några missförstånd eller så under natten när mattemamma sover,Men Moses trivs bra och har valt att ligga på vår hundsäng istället för den han fick med av gamla matte å husse,Moses tycker nog han har bra överblick över de andra hundarna från denna sängen:) Nu ska Moses få ett nytt hem till veckan.
En underbart trevlig kvinna vill ta hand om vår fina Moses:)
Hon bor på landet och har en mkt trevlig steriliserad tikhund av korsningen Husky/Schäfer.
Hon har vart här å hälsat på oss ett par timmar å Moses hade jätteskoj med hennes hund,även hennes dotter har en schäfertik som Moses kommer umgås med:)
Hon bor inte så långt härifrån + att en av tidigare valpköpare känner henne så det känns tryggt.
Inkommer med filmning å bilder på Moses nya ägare med hund i dagarna.


Här är några mysiga videor på Moses å flocken,här i trädgården,som ni ser står fanan högt på Moses ,han vill gärna vara störst,bäst å vackrast den rackarn:)

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Vilka jättefina hundar du har :)

    SvaraRadera
  2. Tack :) Alltid lika trevligt att höra:)

    SvaraRadera
  3. Vad kul att se på bilderna, har hållit mig borta härifrån ett tag så jag har inte sett någonting. Fint att se dem ihop, hur sköna de är med varandra! :-D

    SvaraRadera